Versterking en wisseling in de directie van CSG

Geplaatst op: 19 december 2019

Anouk Dumans-de Hoog versterkt per 1 januari 2020 de directie van facilitair adviesbureau CSG in Culemborg. Tevens treedt Cindy van der Blom, huidig adjunct-directeur bij CSG, per 1 januari 2020 uit de directie van CSG.

 

Anouk Dumans-de Hoog studeerde filosofie aan de Erasmus Universiteit. Haar carrière begon in 2007 bij Facilicom als management trainee waarbij zij diverse functies heeft vervuld voor Breijer en Facilicom Facility Solutions. Hier werkte zij op de tender afdeling als sales manager. In 2011 is zij in dienst getreden bij ISS, waarbij zij de functies vervulde van national account manager en corporate account manager EU. Zij heeft hier veel ervaring opgedaan op commercieel vlak, en Europees aanbesteden in het bijzonder. Daarna heeft Anouk ruim 5 jaar in diverse rollen gewerkt bij BOB-KOB Opleidingen. Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de landelijke accounts, het verzorgen van maatwerk opleidingen van het kader en management voor de landelijke bouw- en infrabedrijven, marketing en communicatie. “Door voor een MKB-bedrijf (BOB-KOB) te gaan werken kom je dicht bij de directie te staan. Het leuke van een kleiner bedrijf is dat je al snel meer taken en verantwoordelijkheden krijgt en breder leert kijken dan je eigen functie. Dit heeft gesmaakt naar meer, dus toen Tirza en Wim mij benaderden met de vraag of ik interesse had in een directiefunctie bij CSG, heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij altijd nog contact gehouden en het is dan ook voor mij een fantastisch kans en eer om in dit familiebedrijf te mogen gaan ondernemen.”

Cindy van der Blom werkt al sinds 2002 bij CSG en altijd met veel plezier. Zij doet dit sinds 2010 als adjunct directeur van CSG en teamleider aanbestedingen.

“Ik heb altijd de ambitie gehad om rechten te gaan studeren. Nu mijn privé situatie in een stabiel en rustig vaarwater is gekomen wilde ik hiervan gebruik maken en heb ik bij Tirza aangegeven dat ik graag rechten wilde gaan studeren. Tirza reageerde hier zeer ondersteunend en enthousiast op waardoor we meteen zijn gaan organiseren hoe we dit vorm konden geven omdat ik naast het fulltime student zijn CSG als organisatie absoluut niet wilde verlaten. Ik heb altijd veel plezier gehad in mijn werk, met de klanten en mijn collega’s binnen CSG en Kaleidon. Het is heel fijn dat er samen met mij naar een werkbare oplossing voor beide partijen is gezocht en gevonden.” Aldus Cindy van der Blom.

Dit houdt in dat Cindy per 1 januari 2020 geen onderdeel meer uitmaakt van de directie van CSG en zich voor een beperkt aantal uren per week bezig houdt met de kwaliteit van de aanbestedingen en het ontwikkelen van aanbestedings-strategieën. Tirza Dingelstad vult aan: “Natuurlijk moest ik even wennen aan het idee toen Cindy haar droom en passie met mij deelde, maar had ik meteen ook heel veel respect voor haar durf om nu een dergelijke carrièreswitch te maken. Ik heb jarenlang met veel plezier samen met Cindy gewerkt, dat ga ik natuurlijk wel deels missen, in het bijzonder vanwege haar kennis, kunde en ervaring op het gebied van (Europees) aanbesteden. Gelukkig is zij niet weg en kunnen we nog steeds samen blijven werken.”

De directie van CSG bestaat vanaf 1 januari 2020 uit Tirza Dingelstad en Anouk Dumans-de Hoog. “Wij verwelkomen Anouk met een warm hart en kijken uit naar de samenwerking met haar. Met Anouk krijgen wij een facilitaire professional binnen die samen met ons de CSG propositie verder kan ontwikkelen. Hierdoor kunnen we met complementaire energie de snelheid waarin ontwikkelingen en innovaties elkaar opvolgen vormen en tegemoet treden.”

Wim Dingelstad richtte CSG in 1991 op. In de afgelopen 28 jaar is CSG uitgegroeid tot een professioneel en onafhankelijk adviesbureau met 29 medewerkers. CSG begeleidt en adviseert bij contract- en kwaliteitsbeheer, inkooptrajecten en aanbestedingen van alle facilitaire diensten.
CSG maakt onderdeel uit van Kaleidon. Kaleidon is het overkoepelende orgaan van meerdere facilitaire specialisten. Samen leveren we onze klanten de meest optimale totaaloplossingen in de facilitaire dienstverlening waarbij de wensen en belangen van onze klanten altijd centraal staan. Kaleidon is de totaalleverancier voor facilitaire vraagstukken op gebied van soft en hard services, learning & development en ICT.

Kaleidon, één organisatie, acht bedrijven


Meer informatie: Tirza Dingelstad, directeur van CSG (06 4342 6900, td@csg-bv.nl). De bijgevoegde foto is rechtenvrij en kosteloos te gebruiken.

Overig nieuws