UL-Team

UL-Team is specialist in facilitaire (vak)opleidingen en trainingen aan op gebied van schoonmaak, gastvrijheid en management. Alle vakopleidingen worden afgesloten met het bijbehorende erkende examen van de branche. Zo worden alle schoonmaakopleidingen afgesloten met het RAS examen (stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche).

De gastvrijheids- en managementtrainingen van UL-Team worden zoveel mogelijk aangepast aan de wens en situatie van de opdrachtgever en haar medewerkers. Praktische trainingen, specifiek ontwikkeld voor medewerkers, lager en midden kader van het facilitaire bedrijf. Zo hebben we speciaal voor de meewerkend voorman/-vrouw de introductietraining leidinggeven ontwikkeld als voorloper op de RAS basisopleiding leidinggevenden.

UL-Team werkt met een vaste groep freelance trainers. Iedere trainer heeft zijn eigen kwaliteiten. Wij zorgen steeds voor een goede match tussen trainer, training en organisatie.

Al onze trainers trainen met effect. Dit doen zij door hun training:

  • af te stemmen op de leerwensen van de deelnemers
  • aan te laten sluiten bij de werksituatie en de organisatiecontext

In de praktijk betekent dit dat de leidinggevende van de deelnemer betrokken wordt bij het leerproces middels opdrachten. En dat de deelnemers aangemoedigd worden voor toepassing in de praktijk van het geleerde door persoonlijke ontwikkel- of actieplannen

Belinda Dekkers

Belinda is sinds 2015 directeur van UL-Team. In de jaren daarvoor heeft Belinda een brede ervaring opgedaan op het gebied van personeelszaken, verzuimmanagement en het ontwikkelen, opzetten, coördineren en evalueren van (facilitaire) trainingen en opleidingen op diverse niveaus.

Als HR manager kwam zij in aanraking met de facilitaire branche waarin zij zich vervolgens heeft gespecialiseerd op het gebied van Training & Development. Tijdens haar jaren in dienst bij een internationale facilitaire dienstverlener heeft ze diverse projecten op dit gebied geïnitieerd en ontwikkeld.

Belinda ondersteunt de visie dat professionele, vakkundig opgeleide en gemotiveerde medewerkers een onmisbare factor zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. Hierin is ze zeer enthousiast en gedreven. Daarnaast is Belinda een mensen-mens, creatief, optimistisch, ondernemend, empathisch, en klant- en resultaatgericht.

Website UL-Team

Terug naar overzicht Participanten