MVO: Alleen maar lof over ons wekelijkse vrijwilligerswerk

Geplaatst op: 25 juni 2019

Sinds begin 2019 helpen elke week twee collega’s een middag bij de Zorgboerderij “De Witte Schuur” in Culemborg.

Inmiddels is er al heel wat werk verricht en zijn er mooie knutselwerken gemaakt. De deelnemers en leiding van De Witte Schuur zijn elke week weer blij dat we komen helpen en worden met enthousiasme ontvangen. De werkzaamheden variëren en dat maakt elke ervaring van onze collega’s uniek.

Wat is er allemaal gedaan de afgelopen maanden?
Er is heel wat af geknutseld. Er zijn houten paaseieren en glazen potjes beschilderd, er is een dromenvanger gemaakt, gestempeld en gekleurd.

Buiten heeft ook het nodige werk plaatsgevonden en zijn de handen goed uit de mouwen gestoken. De stal is meerdere keren uitgemest, in de moestuin is er geschoffeld en zijn groenten geplant, een hek is geplaatst in het weiland en een geul is gegraven t.b.v. de waterleiding.

Daarnaast is er wat lekkers in de keuken gebakken en zijn heel wat spelletjes gespeeld met de deelnemers.

In de Boerderijwinkel kun je allerlei zelfgemaakte en/of lokale producten kopen en de overheerlijke appeltaart valt goed in de smaak bij collega’s en familie! Een aanrader dus 🙂

Iedereen binnen Kaleidon is dankbaar en zeer tevreden dat we op deze manier kunnen bijdragen en is trots op onze wekelijkse inzet.

Overig nieuws