Op welk goede doel stem jij?

Geplaatst op: 08 december 2022

In een tijd van extreme onzekerheid, veranderingen voor velen en alle stijgende kosten waardoor iedereen wordt geraakt, menen we als Kaleidon dat het belangrijk is om oog te houden voor goede doelen. Daarom organiseren we dit jaar voor de negende keer onze jaarlijkse kerstdonatie poll.

We vinden het prettig wanneer je als klant, relatie, collega, connectie of bezoeker meebeslist hoe het bedrag van € 2.500,- verdeeld wordt over de drie geselecteerde goede doelen:

  • Plan Nederland – Girls FirstWereldwijd worden meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Vaak mogen ze hun school niet afmaken. Terwijl juist goed opgeleide, zelfstandige vrouwen een meerwaarde zijn voor hun leefgemeenschap en hun land. Plan Nederland zet er zich elke dag voor in om kinderen naar school te kunnen laten gaan, waarbij zij steeds extra aandacht geven aan meisjes en jonge vrouwen.
  • Giro 555 – Samen in actie voor OekraïneOp 24 februari escaleerde de situatie in Oekraïne. In een paar weken tijd waren er al honderden doden en gewonden en sloegen meer dan 2 miljoen Oekraïners op de vlucht. Er is behoefte aan directe noodhulp, zoals onderdak, medische zorg, psychosociale hulp en schoon drinkwater. Jouw gift zorgt ervoor dat de samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 de handen ineen kunnen slaan om deze mensen te helpen. 
  • KWF Kankerbestrijding – Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling ervan.

Wij willen op deze wijze de kerstgedachte een duurzame invulling geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Stemmen kan tot en met 31 december 2022. 

Op welk goed doel stem jij? Breng hier je stem uit!

Begin januari zullen wij de uitslag bekend maken. Onze directieleden zullen de cheques uitreiken aan de verschillende goede doelen. Hier volgt t.z.t. uiteraard bericht van! Alvast dank voor het stemmen!

Kaleidon wenst u prettige feestdagen en een goed en gezond 2023! 

 

Overig nieuws