Uitslag kerst donatie poll 2022

Geplaatst op: 05 januari 2023

Juist in deze moeilijke tijd vinden we het als Kaleidon belangrijk om oog te houden voor goede doelen. Daarom hebben we in december 2022 voor de negende keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het totaalbedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over drie goede doelen. Hieronder staan de drie geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

Plan Nederland – Girls First
Giro 555 – Samen in actie voor Oekraïne 
KWF Kankerbestrijding

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! Dit bevestigt dat we nog steeds de juiste keuze maken om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

In de grafiek op onze LinkedIn pagina kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft Plan Nederland – Girls First de meeste stemmen ontvangen (44%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 1.093,00 aan Plan Nederland schenkt.

Op de tweede plaats is KWF Kankerbestrijding geëindigd met 34% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 860,00.

Op de derde plaats is Giro 555 – Samen actie voor Oekraïne geëindigd met 22% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 547,00.

Wij danken eenieder nogmaals voor het stemmen!

Overig nieuws