Uitreiking cheques aan vier goede doelen n.a.v. kerstdonatie poll

Geplaatst op: 05 maart 2019

Voor de vijfde jaar op rij konden onze klanten en relaties meebeslissen hoe het bedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over de vier goede doelen. De cheques zijn inmiddels uitgereikt door onze Kaleidon collega’s. Via deze donaties geven wij de kerstgedachte een meer duurzame invulling die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Onze dank gaat uit naar de stemmers!

KWF Kankerbestrijding
Tirza Dingelstad heeft 13 februari de cheque t.w.v. € 935,75 uitgereikt aan Babette Termars en Carlo Verwijst van het KWF. Kaleidon heeft inmiddels voor de vijfde keer op rij een donatie gedaan aan het KWF.

Plan Nederland – Girls First
29 januari bood Cynthia Schotel van UL-Team de cheque t.w.v. € 642,50 aan aan Mark Veen (CFO) bij Plan Nederland op kantoor. De cheque is met veel enthousiasme ontvangen. Inmiddels is dit de vierde donatie op rij voor dit project en is er al ruim € 2.200,- bij elkaar gestemd.

Clini Clowns
Merlijn de Vroe en Shari van Tricht van DocuConsult hebben 5 maart geheel in stijl de cheque t.w.v. € 558,75 persoonlijk overhandigd aan het goede doel Clini Clowns. De donatie wordt zeer gewaardeerd en ze waren blij dat het persoonlijk werd overhandigd.

Johan Cruijff Foundation
30 januari heeft Marcel Peters de cheque t.w.v. € 363,25 overhandigd aan Niels Meijer, de directeur van de Johan Cruijff Foundation. Het werd erg op prijs gesteld dat Kaleidon de cheque persoonlijk kwamen overhandigen op het kantoor in het Olympisch Stadium in Amsterdam. De cheque zal worden bijgeplaatst bij de vele andere cheques die in de loop van de tijd in ontvangst zijn genomen.

 

 

 

Overig nieuws