Uitslag Kaleidon kerstdonatie poll 2021

Geplaatst op: 04 januari 2022

Juist in deze moeilijke tijd vinden we het als Kaleidon belangrijk om oog te houden voor goede doelen. Daarom hebben we in december 2021 voor de achtste keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het totaalbedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over drie goede doelen. Hieronder staan de drie geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

Plan Nederland – Girls First
Unicef
KWF Kankerbestrijding

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! In totaal hebben we 274 stemmen mogen ontvangen, waarvoor veel dank! Dit bevestigt dat we nog steeds de juiste keuze maken om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.
In de grafiek hieronder kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft KWF Kankerbestrijding de meeste stemmen ontvangen (43,55%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 1.088,75 aan KWF Kankerbestrijding schenkt.

Op de tweede plaats is Plan Nederland – Girls First geëindigd met 38,71% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 967,75.

Op de derde plaats is Unicef geëindigd met 17,74% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 443,50.

Overig nieuws