Factos

Factos levert software applicaties specifiek voor de kwaliteitscontrole van de schoonmaak in gebouwen en het uitvoeren van technische kwaliteitsmetingen. De volledig geautomatiseerde systemen voor kwaliteitsmetingen VSR KMS, VSR DKS en de klanttevredenheids- en belevingsonderzoek applicaties worden naar wens op uw ICT omgeving aangepast. Op het gebied van gebouwbeheer heeft Factos het digitaal Tekeningbeheer programma gekoppeld aan VSR KMS voor u beschikbaar.

Rob Zoomer

 

Rob Zoomer is oprichter en één van de directeuren van Factos. Vanuit zijn werkervaring als leverancier van ICT apparatuur, startte hij met de ontwikkeling van software ten behoeve van bedrijfsmatige vragen. Samen met zakenpartner Diego van Beek concentreert Rob zich met Factos op de ontwikkeling van software voor facilitair beheer.

Diego van Beek

 

Diego van Beek is vennoot en mededirecteur van Factos. Begonnen als freelance programmeur heeft hij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bouw van gebruiksvriendelijke software. Hij richt zich op het bedenken van oplossingen voor vakspecifieke vraagstukken binnen de (schoonmaak)branche. De kennis die hij in de samenwerking met Kaleidon opdoet wordt omgezet in applicaties die processen optimaliseren en transparant maken voor de gebruikers daarvan.

Website Factos