Op welk goede doel stem jij?

Geplaatst op: 09 december 2021

Juist in deze tijd met extreme onzekerheid en veranderingen voor velen menen we als Kaleidon dat het belangrijk is om oog te houden voor goede doelen. Daarom organiseren we dit jaar voor de achtste keer een kerstdonatie poll. We vinden het prettig wanneer je als klant en relatie meebeslist hoe het bedrag van € 2.500,- verdeeld wordt over de drie geselecteerde goede doelen: KWF Kankerbestrijding, Unicef en Plan Nederland – Girls First. Op deze wijze geven we samen een duurzame invulling aan de Kerstgedachte die goed aansluit bij en past in de tijdsgeest en maatschappelijke ontwikkelingen.

Stemmen kan tot en met 31 december 2021.

Wij willen op deze wijze de kerstgedachte een duurzame invulling geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Op welk goed doel stem jij? Breng hier je stem uit!

Begin januari zullen wij de uitslag bekend maken. Onze directieleden zullen de cheques uitreiken aan de verschillende goede doelen. Hier volgt t.z.t. uiteraard bericht van!

Toelichting per goed doel:

Plan Nederland – Girls First: Wereldwijd worden meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Vaak mogen ze hun school niet afmaken. Terwijl juist goed opgeleide, zelfstandige vrouwen een meerwaarde zijn voor hun leefgemeenschap en hun land. Plan Nederland zet er zich elke dag voor in om kinderen naar school te kunnen laten gaan, waarbij zij steeds extra aandacht geven aan meisjes en jonge vrouwen.

Unicef: De coronacrisis is een wereldwijd probleem, maar meer dan de helft van de wereld heeft nu geen toegang tot de oplossing. Als vaccinatie-expert helpt UNICEF bij de eerlijke verdeling van coronavaccins in 92 armere landen. Want niemand is veilig tot iedereen veilig is.

KWF Kankerbestrijding: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling ervan.

Overig nieuws