SVS

SVS is brancheopleider voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche en de facilitaire dienstverlening. Met een kwalitatief zeer hoogwaardig corps van docenten, trainers en examinatoren bieden wij een landelijk dekkend en breed opleidingsaanbod. SVS verzorgt niet alleen (incompany) bedrijfsopleidingen, maar leidt jaarlijks ook duizenden schoonmaakmedewerkers op binnen een opleidingsaanbod met open inschrijving.

Onze vak- en Lager Kaderopleidingen voldoen aan de RAS eind- en toetstermen, zodat schoonmaakbedrijven van de RAS vergoedingen gebruik kunnen maken. Ook biedt SVS de ruimte om opleidingswensen te vertalen naar een maatwerk oplossing.

SVS verzorgt:

  • Vakopleidingen schoonmaak met branche erkend diploma voor medewerkers in kantoren, thuiszorg, gezondheidszorg, vloeronderhoud, bungalow, hotel, trappenhuis, glasbewassing en voedingsmiddelenindustrie
  • Het SVS Landelijk Opleidingscentrum Specialistische Reiniging in Arnhem is uniek in zijn soort en volledig ingericht om weersonafhankelijk en onder geconditioneerde omstandigheden specialistische kennis en vaardigheden op te doen op het vlak van bijvoorbeeld glazenwassen, foodreiniging, gevelreiniging, reiniging na calamiteiten, etc.
  • Online leren met SVS-TrEx (‘Training for Excellence’): een digitaal leerplatform voor de gezondheidszorg om schoonmaakmedewerkers tot steeds hogere prestaties te brengen, de vorderingen te monitoren en tegelijk de kwaliteit van de schoonmaakdienstverlening te borgen middels periodieke praktijkaudits
  • Lager en hoger kader opleidingen
  • DKS / VSR opleidingen in opdracht van de Stichting Schoonmaakkwaliteit
  • Managementtrainingen

 

Website SVS-opleidingen.