Uitslag Kaleidon kerstdonatie poll 2020

Geplaatst op: 08 januari 2021

Juist in deze moeilijke tijd vinden we het als Kaleidon belangrijk om oog te houden voor goede doelen. Daarom hebben we in december 2020 voor de zevende keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het totaalbedrag van € 1.250,- verdeeld zou worden over drie goede doelen. Hieronder staan de drie geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

KWF Kankerbestrijding
Ronald McDonald huis
Plan Nederland – Girls First

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! In totaal hebben we 324 stemmen mogen ontvangen, waarvoor veel dank! Dit bevestigt dat we nog steeds de juiste keuze maken om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

In de grafiek hieronder kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft KWF Kankerbestrijding samen met Plan Nederland de meeste stemmen ontvangen (35,38%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 442,50 aan beide goede doelen schenkt.

Op de tweede plaats is het Ronald McDonald Huis geëindigd met 29,23% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 365,38.

Overig nieuws