CSG

Central Services Geldermalsen (CSG) is een (inter)nationaal opererend advies-, makelaars- en managementbureau voor facilitaire dienstverlening. CSG is ondertekenaar van de Code Verant-woordelijk Marktgedrag en VMS gecertificeerd makelaar. CSG levert als onafhankelijke intermediair doelgerichte en kosteneffectieve adviezen op het gebied van soft services binnen de facilitaire dienstverlening.

Wim Dingelstad directeur van CSG en initiatiefnemer van Kaleidon

 

Wim Dingelstad is directeur van CSG en de initiatiefnemer van de ‘one-stop-shop’ formule achter Kaleidon. Zijn loopbaan als Food- and Beverage Manager, Districtsmanager en Regiodirecteur bij schoonmaakbedrijven vormde de basis voor de oprichting van CSG. CSG was in aanvang uitvoerend op het gebied van interim opdrachten, momenteel begeleidt en adviseert CSG bij inkooptrajecten en aanbestedingen voor alle facilitaire diensten, contractbeheer en kwaliteitsbeheer.

Met de oprichting van Kaleidon als totaalaanbieder op het gebied van de facilitaire dienstverlening heeft Wim een krachtig facilitair bedrijf neergezet.

Tirza Dingelstad directeur van CSG

 

Tirza Dingelstad is de tweede generatie binnen CSG en Kaleidon. Zij volgt haar vader Wim Dingelstad op in de functie directeur eigenaar in het familiebedrijf. Tirza heeft geruime tijd tijdens haar studie twee dagen vast in de week bij CSG gewerkt als assistent projectmedewerker. Na de afronding van haar studie, master Marketing Finance aan de Universiteit van Maastricht, is zij begonnen als Trainee Business Development en daarna als Marketing Manager bij een nationaal schoonmaakbedrijf.

Website CSG

Terug naar overzicht Participanten