Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kaleidon voert een gezamenlijk MVO-beleid  waarbinnen mens en duurzaamheid centraal staan. Samen met onze mensen kunnen we deze doelstellingen waarmaken. Bewustwording creëren bij onze mensen heeft de prioriteit en is een continu aandachtspunt. Wij dragen gezamenlijk ons MVO-beleid breed uit waardoor u als klant er ook uw voordeel mee kunt doen.

De mens

Kaleidon investeert in haar mensen. Wij stimuleren en motiveren onze mensen door het aanbieden van opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden. Zo bewerkstelligen wij een constante ontwikkeling van het individu en van de totale organisatie. Het belang van de juiste medewerker op de juiste plaats bevordert een goede werksfeer en heeft tevens een positieve uitstraling naar onze relaties toe.

Duurzaamheid

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden, spannen wij ons in om het milieu zo min mogelijk te belasten. Iedere participant binnen Kaleidon draagt op eigen wijze bij om dit gezamenlijke doel te bereiken en zo de wereld in de toekomst leefbaar te houden. Met onze medewerkers, leveranciers, opdrachtgevers en andere relaties werken wij gezamenlijk aan ‘duurzaam partnerschap’. Wij werken samen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Door haar activiteiten te verduurzamen neemt Kaleidon haar verantwoordelijkheid op het gebied van MVO. Dit geldt niet alleen voor de diensten die wij verkopen, maar ook voor de diensten en producten die wij inkopen.

Wat nog meer?

  • Maatschappelijke betrokkenheid (bouwreizen, wekelijks vrijwilligerswerk en het steunen van goede doelen)
  • Adviseren c.q. delen van ontwikkelingen op MVO gebied (via onze nieuwsbrief naar onze relaties en intern tijdens kwartaalbijeenkomsten, onder andere door het bijwonen van bijeenkomsten)
  • Duurzaamheid in de breedste zin van het woord (zoals ons wagenpark, het beperken van reisafstanden, de keuze van ons papier, het beperken van papiergebruik door digitalisatie)
  • Tevens is Kaleidon lid van MVO Nederland

 

Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.