Doe jij mee aan de tweede sessie van onze workshop ‘MKB Doe Mee’?

Geplaatst op: 13 september 2022

Inkoop via formele trajecten (aanbestedingen) neemt toe. Door regelgeving zijn onder meer scholen en gemeenten verplicht om aan te besteden. Onze ervaring leert dat deelname van MKB-schoonmaakbedrijven aan dit type inkooptrajecten beperkt is.

Op basis van haar betrokkenheid en ervaring via Bureau van der Meijden, CSG, KCK en Facilution denkt Kaleidon dat hier nog veel te winnen valt voor MKB-bedrijven, waardoor de drempel om deel te nemen aan een inkooptraject lager wordt.

Onze collega Erik Petersen heeft hierover een mooi interview gegeven aan Service Management. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan verder via de volgende link.

Op basis van de toename van Europese en Meervoudig onderhandse aanbestedingen en de goede ontvangst van de eerste workshop, organiseert Kaleidon daarom voor de tweede keer de workshop aanbesteden voor MKB-bedrijven. En daarvoor nodigen wij u graag uit!

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten die samen een geheel vormen en staat dit najaar gepland op 12 oktober en 2 november. De sessies zullen plaatsvinden op locatie in Culemborg aan de Anthonie van Diemenstraat 19. De workshop wordt gegeven op basis van interactieve benadering.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen en deelname is gratis. Bij meer dan 15 aanmeldingen zullen deze verwerkt worden middels een loting; bij toekomstige herhaling is deelname gegarandeerd.

Wanneer u als MKB-bedrijf geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden via: communicatie@kaleidon.nl. Een vertegenwoordiger per onderneming per sessie.

 

Deelnemers van de vorige sessie aan het woord:

“Door interactie gebaseerd op de werkelijkheid, veel kennis opgedaan.”

“Verhelderend verhaal. Meedoen via een intermediair heeft zeker een meerwaarde.”

“Ik vond het een zeer positieve ervaring en heb voldoende geleerd om een betere overweging te maken.”

“Inspirerend, respectvol en leerzaam. Een bijzonder positieve ervaring met deze workshop van Kaleidon.”

Overig nieuws