Kruisbestuiving tussen Kaleidon participanten

Geplaatst op: 19 juli 2019

 

 

 

Tussen participanten in Kaleidon ontstaat zeer regelmatig kruisbestuiving.

Voor GGZ Rivierduinen, een relatie waar DocuConsult de aanbesteding en Proof of Concept (PoC) voor multifunctionals heeft verzorgd, heeft Facilution een opdracht in uitvoering om te komen tot een nieuw concept voor postdistributie. En daar komen de werelden weer samen; scannen van inkomende en centraal printen van uitgaande post met behulp van Multifunctional printers (MFP). Zo wordt fysieke distributie van post vervangen door een digitale oplossing.

Vanuit een andere contractbeheer relatie is aan DocuConsult gevraagd om projectmanagementcapaciteit en inhoudelijke kennis te leveren om een projectplan voor professionalisering van het beheer van Audio Visuele Faciliteiten in te richten. Ook hier weer een samenwerking tussen DocuConsult en Facilution.

Een goede ervaring met CSG bij aanbestedingsondersteuning voor een drietal facilitaire diensten bij de Koninklijke Bibliotheek, resulteerde in een opdracht voor een vierde inkooptraject. Facilution brengt haar materiekennis in en werkt nauw samen met CSG om een aanbestedingstraject te faciliteren.

 

 

Overig nieuws