Uitslag kerst donatie poll 2023

Geplaatst op: 05 januari 2024

Juist in deze moeilijke tijd vinden we het als Kaleidon belangrijk om oog te houden voor goede doelen. Daarom hebben we in december 2023 voor de tiende keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het totaalbedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over drie goede doelen. Hieronder staan de drie geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

Plan Nederland – Girls First
Stichting Ambulancewens 
KWF Kankerbestrijding

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! Dit bevestigt dat we nog steeds de juiste keuze maken om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

In de grafiek op onze LinkedIn pagina kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft Stichting Ambulance Wens de meeste stemmen ontvangen (42%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 1.050,00 aan de stichting schenkt.

Op de tweede plaats is KWF Kankerbestrijding geëindigd met 40% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 1.000,00.

Op de derde plaats is Plan International – Girls First NL geëindigd met 18% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 450,00.

Wij danken eenieder nogmaals voor het stemmen!

Overig nieuws