Uitslag Kaleidon kerstdonatie poll 2019

Geplaatst op: 06 januari 2020

Wij hebben in december 2019 voor de zesde keer een kerstdonatie poll gehouden. Onze klanten en relaties konden meebeslissen hoe het totaalbedrag van € 2.500,- verdeeld zou worden over drie goede doelen. Hieronder staan de drie geselecteerde goede doelen waaruit gekozen kon worden:

  1. Clini Clowns
  2.  KWF Kankerbestrijding
  3. Plan Nederland – Girls First

Het aantal stemmen en de enthousiaste en leuke reacties die we hebben ontvangen waren overweldigend! In totaal hebben we 295 stemmen mogen ontvangen, waarvoor veel dank! Dit bevestigt dat we de nog steeds de juiste keuze maken om op deze wijze de kerstgedachte een meer duurzame invulling te geven die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

In de grafiek hieronder kunt u per goed doel het percentage aan ontvangen stemmen inzien.

Zoals u kunt zien heeft KWF Kankerbestrijding de meeste stemmen ontvangen (42,37%), wat inhoudt dat Kaleidon namens u allen een bedrag van € 1.059,50 gaat schenken.

Op de tweede plaats is Clini Clowns geëindigd met 31,86% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 796,50.

Op de derde plaats is Plan Nederland – Girls First geëindigd met 25,76% van de stemmen, hierdoor ontvangen zij een bedrag van € 644,-.

Overig nieuws