Kaleidon is trots dat zij haar steentje bijdraagt aan drie goede doelen!

Geplaatst op: 24 januari 2020

Voor de vijfde jaar op rij konden onze klanten en relaties meebeslissen hoe het totaalbedrag van €2.500,- verdeeld zou worden over de drie goede doelen. De cheques zijn inmiddels uitgereikt door onze Kaleidon collega’s. Via deze donaties geven wij de kerstgedachte een meer duurzame invulling die goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Onze dank gaat uit naar de stemmers!

KWF KANKERBESTRIJDING

Anouk Dumans – de Hoog van CSG heeft 15 januari de cheque t.w.v. € 1059,50 uitgereikt aan Babette Termars en Carlo Verwijst van het KWF.

KWF aan het woord:
“Geweldig!, was onze eerste reactie, toen wij wederom mochten vernemen dat wij voor de Kaleidon Kerstdonatie poll werden genomineerd. Voor het vijfde jaar achtereen volgend voelen wij ons zeer vereerd. Vanaf 2015 tot heden mochten wij maar liefst het bedrag € 5.365,25 in ontvangst nemen. Fantastische donaties die met veel warmte zijn geschonken en ten goede zullen komen aan de bestrijding van de ziekte kanker. Heel veel dank hiervoor.”

PLAN INTERNATIONAL NEDERLAND – GIRLS FIRST

20 januari is de cheque t.w.v. €644,- aan Marise Kessels van Plan International Nederland – Girls First uitgereikt. Inmiddels is er al ruim €2.842,50 bij elkaar gestemd in die vijf jaar tijd.

Marise heeft de Kaleidon medewerkers persoonlijk verteld hoe het gedoneerde geld besteed wordt en wat er bereikt wordt met de projecten. Plan komt op voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd. Zij worden nog altijd stelselmatig achtergesteld en gediscrimineerd. Investeren in meisjes loont.

CLINI CLOWNS

CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat iemand weer even zichzelf kan zijn. Binnenkort zal de cheque t.w.v. €796,50 persoonlijk overhandigd worden.

Kaleidon is trots dat zij haar steentje bijdraagt aan deze goede doelen!

 

 

 

 

Overig nieuws