Advies

Technisch schoonmaakonderhoud

Voor Kaleidon adviseert Bureau van der Meijden onze klanten op het gebied van technisch schoonmaakonderhoud. Denk hierbij aan het beoordelen van het huidige schoonmaakcontract en programma’s. De medewerkers van Bureau van der Meijden adviseren tevens over de uitvoering van de juiste werkmethode of -materialen bij specifiek onderhoud.

Optimaliseren inrichting van de dienstverlening

In opdracht van Kaleidon adviseren, beoordelen en/of begeleiden CSGFacilution en Kaleidon-NIC bij het optimaliseren van de huidige inrichting van uw dienstverlening. Dit kan zowel bij de eigen dienst als in een uitbestede situatie. Wij toetsen uw huidige situatie aan de actuele normeringen en regelgevingen. De adviseurs van CSG, Facilution en Kaleidon-NIC zetten hun deskundigheid ook in voor de uitvoering van leveranciersmanagement, kwaliteitsbewaking en contractbeheer.

Adviestrajecten softwarebeheer

Kaleidon adviseert en begeleidt met de inzet van de mensen van Factos trajecten rondom de inrichting van uw software op gebied van schoonmaak van gebouwen. Factos adviseert in processen rondom digitaal gebouw- en/of gegevensbeheer en bij het optimaliseren van de interactie met andere systemen. De mensen van Factos kunnen daarnaast conversies van grote hoeveelheden data begeleiden of uitvoeren.

Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht: Wat Doen We